Bruiloftsfilms

Hoi! Leuk dat jullie gaan trouwen. Zijn jullie op zoek naar een videograaf om de dag vast te leggen? Laten we kennis maken! Met veel liefde en toewijding leg ik graag jullie bruiloft vast.

Recente bruiloftsfilms

Gerrit | Hanna

Donderdag 17 oktober 2019 trouwden Gerrit en Hanna in Veenendaal en Renswoude. Wij waren de hele dag aanwezig, en vertoonden 's avonds een filmpje van de dag aan alle gasten. Het zachte weer en de mooie herfstkleuren zorgden voor een unieke look van de film.

Derk | Eline

Een zonovergoten dag, met o.a. een shoot op vliegbasis Soesterberg. Met de drone konden we prachtige beelden van Derk en Eline maken, temidden van de F16's. En de razendsnelle Porsche zorgde voor de finishing touch!

Jullie droom

Maandenlang werk je naar je bruiloft toe. En op de dag zelf ben je zo druk met de fotoshoot, het ja-woord en het snijden van de taart, dat je graag op een rustiger moment nog eens de gebeurtenissen van de dag zou willen zien. Daar ligt onze passie: jullie je bruiloft laten herbeleven door middel van een film. We filmen op een ongeforceerde en discrete manier, zodat jullie gewoon jezelf kunnen zijn op de dag. Geen toneelkunstjes, maar liefde zo puur mogelijk in beeld brengen. Daar doen wij alles voor!
Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden

Omdat elke bruiloft uniek is, vind ik het belangrijk dat jullie het pakket zelf samen kunnen stellen. Bruidsvideografie is al mogelijk vanaf €1349 voor 6 uren videografie. Een tweede videograaf, een same-day-edit en een film van de complete dienst of ceremonie zijn allemaal mogelijkheden om het pakket aan te vullen. Neem contact met me op en ontvang de trouwbrochure met meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen. Ook als jullie nog niet zeker weten of jullie een videograaf willen kunnen jullie gerust informeren. Samen we zoeken we naar het beste voor jullie grote dag.

Meer informatie?

Neem contact op om jullie wensen te bespreken.
Samen maken we er iets moois van!

Neem contact op
of bel 06 11 96 46 67