Uw bedrijf in beeld

Laat Pelt Pixels uw promotiefilm maken en vergroot uw zichtbaarheid, bereik en omzet. Samen ontdekken we de kernboodschap van uw organisatie en vertalen dit naar een film die kernachtig en visueel aantrekkelijk is. Daar doen wij alles voor!

Wij hebben gefilmd voor:

Recente promotiefilms

ZonXP

ZonXP installeerde 1728 zonnepanelen in Dordrecht. Wij waren meerdere dagen aanwezig om een film van het bouwproces te maken. De stralende zon, het warme weer en de nabijgelegen rivier zorgden voor prachtige plaatjes.

VPRO Tegenlicht

Voor de VPRO hebben we meerdere keren de dronebeelden verzorgt. Onder andere voor de Tegenlicht uitzending ‘Goudzoekers in YouTubeland’, waar het eindshot van de docu door ons werd gemaakt.

Stichting Ruimzicht

Voor het 150-jarige bestaan van Stichting Ruimzicht maakten wij een dagverslag. Stichting Ruimzicht is een kleinschalige organisatie met een rijke traditie, die o.a. woonruimte biedt aan studenten in een van hun acht convivia.

Hoflaankerk

In 2017 bestond de Hoflaankerk in Rotterdam 175 jaar. Voor deze bijzondere gelegenheid wilde de kerk graag een film hebben die naast de schoonheid van de kerk, ook de historie en de ligging in de wijk accentueerde.

Interesse?

Neem contact op om uw wensen te bespreken.
Samen maken we er iets moois van!

Neem contact op
of bel 06 11 96 46 67